UP Copenhagen + Malmö öppnar gränslös reklambyrå

Som en del av den globala och molnbaserade reklambyrån UP THERE, EVERYWHERE erbjuder vi rutinerade kreatörer och specialister i digitalt och kreativt samarbete.

UP Copenhagen + Malmö kombinerar det internationella nätverkets gränsöverskridande förmåga med lokal närvaro”

— Peter Bjellerup

MALMö, SKåNE, SVERIGE, November 16, 2021 /EINPresswire.com/ — UP Copenhagen + Malmö är en del av den globala och molnbaserade reklambyrån UP THERE EVERYWHERE, som sedan 2011 har erbjudit ett kostnadseffektivt alternativ till traditionella internationella storbyråer genom att erbjuda rutinerade kreatörer och marknadsföringsspecialister i digitalt och kreativt samarbete över hela världen.

Nu har turen kommit till Öresundsregionen.

UP Copenhagen + Malmö består av rutinerade kommunikationsspecialister i Skåne och Köpenhamn. Bredden är stor: från platsmarknadsföring till life science, mat och dryck, hotell och restaurang, bil- och transportbransch, kultur, hälsa, skönhet och industrireklam.

UP THERE, EVERYWHERE har mer än tio års erfarenhet av att arbeta molnbaserat på ett sätt som pandemin har tvingat många andra att motvilligt göra. För UP THERE, EVERYWHERE har det hela tiden varit grunden för ett smartare, mer kostnadseffektivt och hållbart sätt att arbeta. Kanske är det därför UP THERE, EVERYWHERE under pandemiåret ökade sin omsättning med 30 % till 10,1 miljoner Euro, när många andra storbyråer kämpade för att överleva.

Med tio medlemmar lokalt och ytterligare 200 globala resurser via tillhörigheten i UP THERE, EVERYWHERE kombinerar UP Copenhagen + Malmö det internationella nätverkets gränsöverskridande förmåga med lokal närvaro.

Läs mer om oss i UP Copenhagen + Malmö och UP i sin helhet på upthereeverywhere.com.

Peter Bjellerup
UP THERE, EVERYWHERE
+46 70 822 08 03
peter-b@upthereeverywhere.com
Visit us on social media:
Facebook
LinkedIn


Source: EIN Presswire